Financiële rapportages voor ondernemers

Cijferbaas maakt financiële rapportages voor ondernemers.

Inzicht en financiële grip
Baas over je eigen cijfers
Eenvoudig, snel en kundig

Bewaar het overzicht

Als ondernemer ben je verantwoordelijk en bezig met tal van zaken. Je houdt je bezig met zaken rondom klanten, leveranciers, je producten, je bedrijfsprocessen, met je sales en marketing en daarbovenop ben je ook nog eens financieel manusje. En dan hebben we het nog niet eens over je personeel. Heb je geen personeel, dan is er vast wel iets anders waar je je mee bezig houdt.

Om een gezonde onderneming op te bouwen is een goede financiële huishouding van levensbelang. En als je dan een gezonde onderneming hebt, wil je dit ook op die manier kunnen laten zien. Hiermee is een goede financiële rapportage een voorwaarde.

Financiële rapportages voor hypotheek

Cijferbaas houdt bezig het opstellen van jaarrapportages die nodig zijn voor een hypotheekaanvraag. Het kan zijn dat wij de boekhouding al doen. In dat geval wordt al ieder jaar standaard een financieel rapport gemaakt. Het kan ook zijn dat de ondernemer zijn boekhouding zelf doet. Cijferbaas wordt dan ingeschakeld om de administratie door te lichten. Hiermee zijn alle puntjes weer op de i, en kan ook worden uitgegaan van een correcte rapportage.

Financiële rapportages voor management informatie

Cijferbaas helpt je graag bij het inrichten van je management informatie. Heeft jouw onderneming veel transacties (zoals bijvoorbeeld een webshop) dan vergt de inrichting van jouw boekhouding expertise en inzicht. Omdat er dagelijks veel gebeurt wil je vaker zien hoe de financiële posities van jouw onderneming zijn.

Cijferbaas maakt je weer baas over je eigen cijfers

Heb je een vraag over een financiële rapportage? Wil je meer inzicht in je onderneming? Cijferbaas helpt jou daarbij. Wat mag Cijferbaas voor jouw bedrijf betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel meteen naar 020-2614726.

Contact

We komen graag bij jou op kantoor in de regio Amsterdam & Almere of spreken af waar de koffie ook bruin is.

Cijferbaas.nl © 2024 | Webdesign: Drijfveer Media | Cijferbaas.nl scoort een 5 / 5 op basis van 4 beoordelingen.