Administratiekantoor Amsterdam

Cijferbaas maakt je weer baas over je eigen cijfers.

Inrichten van je boekhouding
Zonder opzegtermijn
Eenvoudig, snel en kundig

Administratie uitbesteden Amsterdam

Als ondernemer in de regio Amsterdam doe je graag waar jij goed in bent. De boekhouding en administratie is vaak een taak die je er ongevraagd bijkrijgt, maar wel noodzakelijk is. Wij helpen je graag bij die taken.

Daarom laat je je boekhouding en salarisadministratie met een gerust hart achter bij de Cijferbaas: het administratiekantoor in Amsterdam. Wij geven jou meer zekerheid én inzicht in jouw bedrijfsadministratie. Ons administratiekantoor helpt klanten uit alerlei soorten branches: advocatuur, consultancy, retail, aannemerij, handelsondernemingen, zorg enz. Van eenpitter tot een ondernemer met meerdere vennoten en werknemers, nationaal en internationaal.

Administratiekantoor Cijferbaas helpt iedere ondernemer

Ons administratiekantoor verzorgt de boekhouding voor zzp’ers, mkb en grote organisaties.

Wij helpen je met:

 • Inrichten van je boekhouding
  Wij verzorgen een structuur waarmee je alle elementen correct registreert. Belangrijk voor de belastingaangiftes, maar ook voor jouw eigen financiële overzicht.
 • Boekhouding
  Lever je bonnetjes in bij ons administratiekantoor in Amsterdam of doe dit online. Wij zorgen voor de rest.
 • Jaarrekening, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting
  Wij controleren je cijfers en maken een correcte uitdraai voor de Belastingdienst.
 • Salarisadministratie
  Maak je een snelle groei door en heb je advies nodig voor je salarisadministratie? Of wil je liever alles uitbesteden? Ons administratiekantoor neemt al het werk uit handen.
 • Fiscale vraagstukken
  Hoe stel je een correcte jaarrekening op? Hoe registreer je inkomsten wanneer je internationaal samenwerkt? Wij helpen je met alle fiscale vraagstukken.
 • Financieringsvraagstukken
  Is het verstandig om een nieuwe investering te doen? Is het misschien verstandiger om een bedrijfstak af te stoten? Ons administratiekantoor in Amsterdam rekent de gevolgen voor je door.
 • Rapportages voor kredietverschaffers
  Een duidelijk overzicht van jouw financiële situatie, zodat kredietverschaffers kunnen bepalen of ze jouw kredietaanvraag kunnen goedkeuren.
 • Verzekeringstechnische vraagstukken
  Ons administratiekantoor heeft een sterk netwerk in Amsterdam en omgeving, zodat we ook al je vragen rondom verzekeringen kunnen beantwoorden.
 • Brede kennis arbeidsrecht & sociale wetgeving
  Personeel een blok aan je been? Niet met ons administratiekantoor aan je zijde! Cijferbaas adviseert je in arbeidsrecht en sociale wetgeving, zodat jouw onderneming aan alle regels voldoet.

4 goede redenen om een samenwerking met Cijferbaas aan te gaan

illustratie

Er zijn veel terugkerende administratieve werkzaamheden zoals elk kwartaal de btw-aangifte, maandelijks de loonheffing en jaarlijks de belastingaangifte. Deze werkzaamheden hebben allemaal strikte deadlines. Ben je te laat, dan krijg je een boete. Wij zorgen dat je nooit meer te laat bent en dat er geen deadline wordt gemist. Boetes en naheffingen van de belastingdienst behoren tot het verleden.

De administratie van een ondernemer is behoorlijk uitdagend als het niet je vakgebied is. Denk aan aftrekposten, zelfstandigenaftrek, startersaftrek, lokale Amsterdamse stimuleringsmaatregelen etc. De lijst is eindeloos en wijzigt ieder jaar. Wij houden onze kennis actief up-to-date. Wij zorgen ervoor dat elke aftrekpost en toeslag die op jou van toepassing is gebruikt wordt. Als je daarbij de tijdsbesparing meetelt, dan zal blijken dat Cijferbaas jou meer zal opleveren dan dat het jou zal kosten.

Wij vinden dat een administratie foutloos en feilloos moet zijn. Omdat wij alle facturen en bonnetjes zorgvuldig verwerken en je administratie continu bijwerken, heb je altijd een volledige boekhouding en kan je achteroverleunen als de belastingdienst komt kijken. Maar ook voor andere financiële instellingen is een kloppende boekhouding belangrijk. Bijvoorbeeld voor een hypotheekverstrekker of een voor een financieringsaanvraag bij een bank.

Hoe begin ik met een boekhouding? Wat is een goede balans? Moet ik een auto op kosten van de zaak of privé nemen? Moet ik een kantoor huren of kopen in Amsterdam? Een ondernemer komt veel vraagstukken tegen waar hij/zij niet direct een antwoord op heeft. Op zulke momenten is het fijn als je kan sparren met specialisten die antwoorden hebben. Cijferbaas beantwoordt graag alle vragen. Maar we zijn er ook voor ongevraagd advies. Als wij administratieve kansen zien, dan delen wij die meteen.

Meer inzicht in jouw bedrijfsresultaten

Besteed je je boekhouding uit bij ons administratiekantoor in Amsterdam, dan ben je weer baas over je eigen cijfers. We zorgen dat je aan alle wettelijke regels voldoet. We geven jou meer inzicht in jouw bedrijfsresultaten. En we geven gevraagd en ongevraagd advies, waar jij je voordeel mee kan doen.

Wat mag Cijferbaas voor jouw bedrijf betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel meteen naar 020-2614726.

Contact

We komen graag bij jou op kantoor in de regio Amsterdam & Almere of spreken af waar de koffie ook bruin is.

Cijferbaas.nl © 2024 | Webdesign: Drijfveer Media | Cijferbaas.nl scoort een 5 / 5 op basis van 4 beoordelingen.