Boekhoudprogramma Yuki

Cijferbaas is partner van boekhoudprogramma Yuki.

Slimmer werken
Beter boekhouden
Effectiever samenwerken

Boekhoudprogramma’s

De administratie en boekhouding gaat vrijwel altijd gepaard met boekhoudprogramma’s. De meeste van deze programma’s zijn lastig om te begrijpen en onder de knie te krijgen. Het wordt vaak onnodig moeilijk gemaakt en overzichtelijk is het al helemaal niet. Daarom maakt Cijferbaas gebruik van software genaamd Yuki.

Wat is Yuki?

Yuki is een software programma dat er voor zorgt dat het boekhouden en facturen eenvoudiger verwerkt kan worden en beter inzichtelijk wordt. Ook voor jou als ondernemer. Het programma draait volledig in de cloud en maakt dus geen gebruik van zware en grote programma’s op je computer. Steeds meer handelingen worden vanuit de cloud verricht en met het gebruik van Yuki zijn wij helemaal klaar voor de toekomst.

Overzichtelijk

Wij begrijpen heel goed dat jij niet zit te wachten op ingewikkelde programma’s waarvan je hoofd begint te duizelen bij het zien van alle cijfertjes en mogelijkheden. Yuki zorgt voor een duidelijk en eenvoudig overzicht, zodat jij zelf ook een goed beeld hebt van de financiële status. Daarbij werkt de software alles direct bij en heb je dus altijd een realtime overzicht van je financiën.

Geen piekmomenten

Facturen en bonnetjes hoeven niet meer apart worden gehouden bij het gebruik van Yuki. Een zakelijke aankoop gedaan? Upload de bon of de factuur naar Yuki en deze wordt direct verwerkt. Het grote voordeel hiervan is dat niet alles op één moment aankomt, met alle drukte en stress die daar bij komt kijken. En dan hebben we het nog niet eens over de bonnetjes of facturen die opeens zoek zijn geraakt. Met Yuki kun je ieder moment van de dag en iedere dag de bonnetjes en facturen uploaden. Niet alleen via de computer, maar ook eenvoudig via de Yuki-app op je mobiele telefoon. Eenvoudiger kan het niet worden!

Cijferbaas en Yuki nemen alle financiële taken van jou over, met korte lijntjes en een handig en overzichtelijk dashboard. Je bent dus altijd op de hoogte van wat er gaande is. Door het gebruik van Yuki kun jij je energie en tijd steken in dat wat jij het liefste doet: ondernemen!

Contact

We komen graag bij jou op kantoor in de regio Amsterdam & Almere of spreken af waar de koffie ook bruin is.

Cijferbaas.nl © 2024 | Webdesign: Drijfveer Media | Cijferbaas.nl scoort een 5 / 5 op basis van 4 beoordelingen.