Boekhouder webshop

Als je webshop gaat lopen, wil je wel dat je boekhouding dat ook doet.

Efficiënt boekhouden
Jonge ondernemer met ruime ervaring
Eenvoudig, snel en kundig

Boekhouder zoekt webshop

Het doen van de boekhouding is voor veel ondernemers geen hobby. Dat is niet anders voor ondernemers met een webshop. Doordat een webshop per definitie al digitaal is kun je hier al je voordeel mee doen. Wat maakt een webshop zo anders dan een traditionele winkel en wat maakt dat een webwinkel uitgerekend geschikt is voor een efficiënte boekhouding?

Kenmerkend voor een webshop

Ten eerste is dat natuurlijk dat je al heel gauw over de grens kunt gaan leveren. Afhankelijk van het product of de dienst heb je met allerlei specifieke BTW-regels te maken. Daarbij kun je gaan leveren aan B2B of B2C. Ook weer belangrijk voor je ICP-aangifte. Verder heb je voor je online betalingen ook met meer banken (of PSP-Payment Service Porviders) te maken. Harstikke handig om de betalingen in batch te ontvangen. Maar nog veel belangrijker is natuurlijk om dit administratief goed te verwerken. Vaak maken deze partijen ook het geld over onder inhouding van hun fee, waardoor afletteren een nieuwe uitdaging krijgt.

Ten derde heb je bij het bepalen van de webshop vaak de keus welke webshopsoftware je gaat gebruiken. Zo kun je kiezen voor Magento, SEOshop/Lightspeed, Shopify of WooCommerce om er maar een paar te noemen. Al deze pakketten hebben zo weer hu voor- en nadelen.Ten slotte is er op het gebied van de webshops veel concurrentie. Consumenten zoeken het internet af voor de beste koopjes. Hierdoor zijn de marges vaak ontzettend laag. Heel belangrijk dus om volume te kunnen draaien. Hierdoor is het natuurlijk super belangrijk om de webshop met de juiste koppelingen op de juiste manier geconfigureerd te hebben. Zodat je geen onnodige tijd bezig bent met het uitzoeken van je administratie.

Cijferbaas maakt je weer baas over je eigen cijfers

Cijferbaas is een jonge ondernemer die al veel ervaring heeft met technische financiële oplossingen. Hij wordt graag uitgedaagd en is flexibel inzetbaar. Heb je een vraag over jouw webshop en de boekhouding? Cijferbaas helpt jou daarbij.

Wat mag Cijferbaas voor jouw bedrijf betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel meteen naar 020-2614726.

webshop

Contact

We komen graag bij jou op kantoor in de regio Amsterdam & Almere of spreken af waar de koffie ook bruin is.

Cijferbaas.nl © 2024 | Webdesign: Drijfveer Media | Cijferbaas.nl scoort een 5 / 5 op basis van 4 beoordelingen.